Infrarød sauna hjørne – 100 x 100 i Or

ArtikkelNR:1001002
1300 Watt, Or
Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
27,169,- 23,094,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 2,465,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Utsolgt
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Det har aldri vært enklere å bygge en badstue! Med et badstuerom trenger du verken badstuovn eller tilkobling til avløp og vann. De påvirker heller ikke det omgivende miljøet og kan derfor monteres i leiligheten så vel som i hus. De infrarøde strålene gir en behagelig varme som er både avslappende med gode helsefordeler. De brukes både av fysioterapeuter som idrettsutøvere ved behandling av muskelsmerter eller for å øke forbrenningen og forsterke immunforsvaret. 

Modellen er spesielt tilpasset for å passe mindre baderom og passe for deg som vil ha en plassbesparende badstue av høy kvalitet. Den bronsefargede badstuedøren i glass gjør at rommet oppleves både større og romsligere. Både panelet og sittegruppen er laget i or – et vakkert rød-tonet treslag som holdes svalt og deilig også i høye temperaturer. De leiligheten eller huset et ordentlig løft med et luksuriøst badstuerom!

Manualer og tegninger

Spesifikasjoner

Informasjon
- Bredde yttermål: 100 - 100 cm
- Høyde yttermål: 197 cm
- Badstudør: Glass
- Materialer vegg: Or
- Materialer benker: Or
- Minste høyde for montering: 205 cm
- Badstuovn: 1300 Watt