Infrarød sauna – 100 x120 i Or

ArtikkelNR:1101202
Infrarød, 1650 Watt

Infrarød badstue – enkel og smidig å montere i både hus og leiligheter

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
32 769,- 27 854,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 2 961,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Utsolgt
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Badstuerom med infrarød stråling som er enkelt å montere, perfekt for deg som vil bygge en minibadstue eller har begrenset med plass. Infrarød stråling påvirker ikke det omgivende miljøet og går derfor å installere både i leilighet og i hus. Denne typen infrarom brukes både på spa og av fysioterapeuter, de er utmerket for å behandle muskelverk, kronisk trøtthet og øke forbrenningen. Det er også en ekte hverdags-luksus å ha tilgang til lange og herlige badstuebad i hjemmet! 

Badstuerommet leveres med en stilren badstudør av behandlet bronsefarget glass og en spotlight for deg som liker å koble av med en bok av badstuen. De infrarøde elementene er 4 til antallet og gir en totaleffekt av 1650W. Badstuen er brukervennlig med et kontrollpanel på utsiden, der du kan styre temperatur og slå av og på badstuen. Et badstuerom er en investering som hele familien kan få glede av!

Manualer og tegninger

Spesifikasjoner

Informasjon
- Yyttermål: 120 x 100 x 197 cm