Flere produktbilder

Hytte Melissa

Flere produktbilder
ArtikkelNR:
23,6 kvm + loft 9,84 kvm

En hytte med hems, flere rom og vinduer som kan åpnes samt utvendige paneler og isolasjon

Klikk på "i"-informasjonsikonet for å lese mer om tilbehørene våre.
Prata med våra säljare direkt!
Ring oss (Vardagar 9 - 12 | 13 - 17)
0200 - 120 310
129,990,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 13,600,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Leveringstid: 4 til 6 uker
Be om tilbud
Bestill time med en hytte ekspert
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Detaljene gjør forskjellen.

Få det meste ut av minihuset ditt med tilbehør fra oss
Vis alle tilbehør

Mer informasjon

  • Frakt inkludert i prisen.
  • 29,2 kvm udvendig yte - knyttet tømmeramme med stående eller horisontalt utvendig panel
  • Ansett våre Polhus-entreprenører for enkel montering

Attefallshuset Melissa med et uteareal på 29,2 kvadratmeter er et søtt og funksjonelt fritidshus med et stort boareal som passer for deg som ønsker en ekstra boareal på stedet. De sprayede vinduene og muligheten til å velge forskjellige typer utvendig panel gir et klassisk utvendig som passer i de fleste miljøer.

Huset utnytter de ekstra "hendelseskvadratmeterne" for utvendig isolasjon som gir huset ypperlige isolasjonsegenskaper. Huset har mange muligheter - det store loftet som har plass til to senger, åpner opp muligheten for å bruke et av de lavere rommene til kontor eller kjøkken.

Huset Melissa har en stor stue med nesten 3,5 meter i takhøyde, det gir et rom som både er luftig og har atmosfære. Fra familierommet går du til de mindre rommene som er parallelle med hverandre. De praktiske trinnene som til og med fra familierommet tar deg til et romslig loft.

Huset kommer som et sett, noe som betyr at du monterer det selv. Frakt med kranbil er inkludert i prisen, og alt du trenger for å sette sammen huset er inkludert i leveransen. Huset har en ramme med tømmerstokker som gjør synlige vegger innendørs, disse gir huset en solid og stabil følelse.

Eksternt kan du velge mellom stående lokkpaneler eller landskap spontane paneler. Isolasjonstykkelsen for ytterveggene er enten 145 eller 190 mm. De forskjellige pakkene inkluderer alle materialene du trenger, for eksempel panel, isolasjon, bjelkelag, skruer og spiker.

Hvis du ønsker isolasjon for vegger og gulv i tillegg eller taktekking, kan du kjøpe våre pakker som er spesialdesignet for husmodellen. Vær oppmerksom på at huset er ubehandlet, så du har muligheten til å velge den behandlingen som passer dine preferanser.