Hytte med hems

Våre hytter er på inntil 25 kvadratmeter og med maks fire meters høyde fra bakken opp til mønet. Våre hytter med hems har meget god plassutnyttelse.

En hems med litt lavere takhøyde i overetasjen gjør at underetasjen kan brukes til dagens aktiviteter med kjøkken, allrom, toalett, vaskerom eller hva man måtte ønske. En hytte med hems kan man ha som gjestehus, hobbyrom, hjemmekontor eller en kombinasjon av flere bruksområder. Litt ekstra boligflate kan vel alle ha behov for, uansett om vi drømmer om et arbeidsrom, bibliotek, hjemmetreningsstudio eller løpende inntekter fra en leieboer.

Det vanligste er likevel at man bruker hytten som et permanent bolighus, enten for utleie eller for sine barn i overgangen mellom tenåringsrommet og sitt helt egne hjem. Kanskje får huset forskjellige bruksområder i ulike perioder. Først som gjestehus for tilreisende slektninger, deretter som krypinn for yenåringen og, når huset igjen står tomt kan det leies ut.

Hytter med  – Monteringsklare byggesett

Våre billige hytter med hems produseres og selges som byggesett. På den måten kan vi holde prisen nede, samtidig som du som kunde har muligheten til å kjøpe valgfri tilbehør som altaner og isolasjonspakker, slik at huset skreddersys etter akkurat dine ønsker. 

Vi er så med deg under hela byggeprosessen. Våre eksperter svarer på de spørsmålene som måtte dukke opp langs veien til du har et ferdig hytte med hems på tomta. Men det vanligste spørsmålet er nok: Hvorfor gjorde vi ikke dette tidligere?

Les mer