Hageskjul

Et hageskjul er praktisk å ha når du vil oppbevare hageredskaper, verktøy og annet som brukes på tomta, og som bør beskyttes mot vind og vær når de ikke brukes. Gressklipper, kulegrill, leker og sekker med jord og torv er andre ting som har best av å oppbevares under tak.

Hageboden trenger slett ikke skjemme ut hagen, men kan like gjerne være et vakkert trehus som glir inn i miljøet og lyser opp omgivelsene. Vi har flere forskjellige hageskjul i ulike størrelser, både laftede med liggende panel og i ferdige byggelement med vertikale bord. Her kan man finne noe for alle.

Hagebod – Monteringsklare byggesett

Våre hageboder selges i byggesett. Vi leverer dem pakke med alt virke, panel og rupanel, dør, eventuelle vinduer, hengsler, lås, skruer, spiker og monteringsanvisning. Ved hjelp av våre instruksjoner kan kunden selv sette opp huset. Er man svært hendig, er det ikke noen problemer med å forvandle en plankehaug til en staselig bod.

Jevn jorda, legg grus over et område større en boden og sett ut murblokker som sokler, så har du et fundament å reise huset på. Så er det bare å montere skjulet steg for steg. Maling til fasaden dekke til taket inngår ikke. Velg selv maling og materiale som passer til huset ditt.

Har du noen spørsmål før du bestiller eller under arbeidets gang, tar du kontakt med vår kundeservice som guider deg gjennom alle vanskeligheter. Å bygge hagebod kommer til å gå som en lek, det sørger vi for.

Les mer