Fritidsbolig med hems

Det er aldri lett å finne den riktige fritidsbolig. Helst skal den ligge på rett sted, passe langt hjemmefra og nære vann og skog, men også ikke for langt unna butikker og kommunikasjonsmidler. Finner man alt dette, kan du være sikker på at selve hytta føles feil, ikke tilstrekkelig nytt og fresht, feil størrelse eller feil planløsning.

Men det siste kan vi hjelpe med. Når du kjøper en hytte med hems fra Polhus, kan du spare energien til å finne drømmetomta, mens vi ordner drømmehytta. vi har flere fantastiske modeller i forskjellige størrelser og materialtykkelser, med eller uten altan og balkong.

Fordelen med hems er at man får samlet soveplassene i overetasjen, hvor skråtaket gjør at takhøyden ikke alltid er ideell for sosiale sammenheng, men det gjør jo ikke noe når man ligger og sover. På den måten blir underetasjen reservert kjøkken, bad og felles allrom man kan omgås i foran TV-en eller peisen.

Hytte med hems – Monteringsklare byggesett

Våre hytter med hems selges som byggesett. Etter du i samråd med våre selgere har bestemt deg for hva du vil ha, leveres huset i pakke som du selv setter sammen til et ferdig hus. Alt byggemateriale er inkludert sammen med tegninger og monteringsanvisninger. tanken er at hendige personer selv setter sammen huset sitt i fred og ro, men våre eksperter er alltid bare en telefonoppringning unna, klare for å hjelpe med tips, råd og svar på spørsmål.

Den store fordelen med byggesett er prisen. Våre hus fungerer både som sommerhytter og permanente boliger, og de blir mye billigere enn om du skulle ha kjøpt ferdig – men er mye enklere å bygge enn om du hadde startet fra scratch.

Les mer