Ferdig grunnmur med jordskruer, 15 kvm

ArtikkelNR:ground-screw-15
Ferdig grunnmur med jordskruer, 15 kvm

Tenker dere på hvordan dere skal forberede grunnmuren? Å grave ned et betongfundament kan være tungt og slitsomt, men med jordskruer fra vår samarbeidspartner Stopdigging kommer dere i gang med det morsomme arbeidet raskere. Stogdigging kommer ut og setter jordskruer for dere - raskt, miljøvennlig og praktisk!

24 990,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 2 663,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Bestillingsvare
Leveringstid: 1 til 2 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

  • Enkelt og praktisk – Stop Digging monterer jordskruen på bare én dag, og du slipper gravearbeidet
  • Miljøvennlig alternativ – en jordskrue slipper ut 60 % mindre karbondioksid enn en betongsokkel
  • Minimal påvirkning på omgivelsene – ingen store gravemaskiner som ødelegger hagen
  • Trygt valg – Fundament av høy kvalitet med 25 års garanti som monteres av profesjonelle montører
  • Årstiden spiller ingen rolle – jordskruen kan monteres hele året
  • Smart og fleksibel – fundamentet kan monteres både i vanskelig tilgjengelig terreng og på hardt underlag, som for eksempel i oppkjørselen der du vil ha den nye garasjen din

Har du funnet drømmeprosjektet hos oss på Polhus? Da har du valgt en praktisk pakkeløsning av beste kvalitet, og det er på høy tid å planlegge hva slags fundament trebygningen din skal hvile på i mange år fremover. Enten du vil bygge et anneks, en bod eller en badstue, krever hvert bygg et stabilt fundament. Å grave ned betongsokler kan imidlertid være både tungt og slitsomt. Med en jordskrue fra Stop Digging slipper du det tunge gravearbeidet!

Stop Digging kommer ut og setter jordskruene for deg, og du sparer både tid og krefter, samtidig som du tar et miljøvennlig valg. Betongproduksjonen utgjør i dag en stor andel av byggeindustriens klimapåvirkning, og en jordskrue slipper ut 60 % mindre karbondioksid enn en betongsokkel.

Jordskruefundament kan monteres hele året, selv på vanskelig fremkommelige steder og områder hvor det er vanskelig å grave. I tillegg er utstyret til Stop Digging fleksibelt og påvirker omgivelsene og tomten din minimalt. Så du trenger ikke å bekymre deg for at hagen din skal bli ødelagt!

Jordskruen monteres med spesialmaskiner av profesjonelle montører. Dette fundamentet holder høy kvalitet og er byggeklart idet siste skruen er satt. Når den er på plass, kan byggingen starte umiddelbart.

Noen ting å tenke på ved bruk av jordskrue:

  • Stedet må være ferdigryddet og tilgjengelig
  • Markering av husets plassering må være fullført
  • Bakkeledninger for vann, avløp, gass, fjernvarme, fiber, media og elektrisitet må eksponeres og markeres. Les mer på www.ledningskollen.se
  • Jordskruer egner seg ikke hvis det er fjell eller store steiner der huset skal stå. Du kan diskutere muligheten for å bruke denne løsningen – også med oss, men først og fremst med Stop Diggings eksperter – i forbindelse med bestillingen av tjenesten.

Vær oppmerksom på at sokkelplanen i manualene våre ikke alltid følges! 

Sokkelplanen i manualene våre er forslag til hvordan soklene kan plasseres på et vanlig sokkelfundament. Jordskruer er en annen fundamenttype. Stop Digging er eksperter på jordskruer, og deres profesjonelle montører vurderer hvor mange jordskruer og eventuelle bærebjelker som trengs til ditt fundament. Stop Digging gir 25 års garanti på jordskruene sine.

Hvis du har spørsmål angående fundament med jordskruer, er det bare å kontakte oss, så forteller vi mer.