Ferdig fundament med jordskruer 10 kvm

ArtikkelNR:ground-screw-10
Ferdig fundament med jordskruer, 10 kvm

Ferdig fundament med jordskruer, 10 kvm

18 990,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 2 038,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Bestillingsvare
Leveringstid: 1 til 2 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

 • Enkelt og komfortabelt – med Stop Diggings jordskruer trenger du kun en dag, og du slipper gravearbeidet
 • Miljøvennlig alternativ – jordskruer slipper ut 60 % mindre karbondioksid enn betongfundamenter
 • Minimal påvirkning på omgivelsene – ingen store gravemaskiner som forstyrrer hagen
 • Trygt valg – jordskruer av høy kvalitet med 25 års garanti 
 • Årstiden spiller ingen rolle – jordskruer kan monteres året rundt
 • Smart og praktisk – jordskruer monteres enkelt med spesialmaskiner av Stop Diggings autoriserte montører

Har du funnet drømmeprosjektet ditt hos oss på Polhus? Gratulerer! Da har du valgt en praktisk pakkeløsning av beste kvalitet, og det er på høy tid å planlegge hvilket fundament trebygningen skal hvile på i alle årene som kommer. Uansett om du vil bygge et anneks, en bod eller en badstue, krever enhver bygning et stabilt fundament. Å grave ned betongfundamenter kan imidlertid både være tungt og slitsomt. Med jordskruer fra Stop Digging slipper du det tunge gravearbeidet!

Stop Digging kommer og setter ned jordskruene for deg, og du sparer både energi og tid – samtidig som du gjør et miljøvennlig valg. Dagens betongproduksjon utgjør en stor andel av byggindustriens klimapåvirkning, og en jordskrue slipper ut 60 % mindre karbondioksid enn et betongfundament.

Jordskruefundamentet kan monteres året rundt, selv på steder som er vanskelige å komme til og i jord som er vanskelig å grave i. Stop Digging sitt utstyr er dessuten praktisk og påvirker omgivelsene og tomten din minimalt. Du trenger altså ikke bekymre deg for at hele hagen skal bli ødelagt!

Jordskruen monteres med spesialmaskiner av autoriserte montører. Jordskruene er av høy kvalitet, og er klare til å bygges på så snart den siste skruen er på plass!

Hva du som kunde bør tenke på ved bruk av jordskruer:

 • Plassen skal være ryddet og tilgjengelig
 • Strøm skal være tilgjengelig og fritt å bruke
 • Plasseringen av huset må være klar før monteringen. Marker hjørnene til bygningen med sprayfarge eller mindre trepåler.
 • Rør og ledninger i bakken for vann, avløp, gass, fjernvarme, fiber, media, strøm og lignende skal eksponeres og markeres. Les mer på www.ledningskollen.se , en gratistjeneste tilgjengelig for alle.
 • Jordskruer er ikke egnet hvis det er fjell eller store steiner der huset skal stå. Du vil kunne diskutere muligheten til å bruke denne løsningen, både med oss, men først og fremst med Stop Diggings eksperter i forbindelse med bestillingen av tjenesten.
 • Prisen refererer til en montering under normale bakkeforhold, altså uten hinder ved monteringen. Eksempler på hinder kan være, men er ikke begrenset til fjell eller større steiner som gjør det umulig å montere jordskruen på ett eller flere punkter. Hvis montøren støter på et hinder, vil de diskutere løsningsalternativene med deg. Eventuelle tilleggskostnader kan påløpe for de punktene hvor jordskruen ikke kan monteres, avhengig av hvilken løsning som blir valgt.
 • Prisen refererer til jordskruer i standard størrelse. Hvis det finnes nivåforskjeller som er større enn 300 mm, må man bruke en lengre skrue. Tilleggskostnader for den andre jordskruemodellen vil da påløpe.
 • Jordskruen må forbli uforstyrret etter monteringen. Hvis man f.eks. vil grave frem avløpsrør eller strømledninger, skal dette gjøres før jordskruen monteres.

Merk at sokkelplanen i manualene våre ikke alltid blir fulgt! 

Sokkelplanene i manualene våre er forslag på hvordan man kan plassere soklene i vanlige sokkelfundamenter. Jordskruen er en annen type fundament. Stop Digging er eksperter på jordskruer, og de profesjonelle montørene deres vil bedømme hvor mange jordskruer og eventuelle bærebjelker som trengs for ditt fundament. Stop Digging gir 25 års garanti på alle produktene sine.

Hvis du har spørsmål angående fundament med jordskruer, må du gjerne ta kontakt med oss, så forteller vi mer!