Flere produktbilder

Badsturom Abisko – 150 x 150 i Gran

Flere produktbilder
ArtikkelNR:150150
3-4 pers, inkl. ovn på 4.5 kW

Velbygd badsturom i panellert gran

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
33 449,- 28 432,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 3 021,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Utsolgt
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Stilren og høy kvalitativt badstuerom i gran for deg som vil nyte av herlige og tradisjonelle badstuebad i hjemmet. Benkene er laget i osp, som ikke avgir harpiks og holdes svalt og behagelig i badstuens høye temperaturer. Det komplette badstuerommet tar noen timer å ferdigstille. Veggene består av seksjoner som du enkelt reiser og monterer med skruer. I pakken inkluderes: innredning, panel (til innsiden og utsiden), badstulampe, glassdør i behandlet sikkerhetsglass og en effektiv badstuovn fra det velkjente merket Sawo. Med et badstuerom kan du enkelt og på bare noen timer skape ditt egen hjemmespa!

OBS!

Monteringsanvisningen som medfølger viser et badstuerom i osp, innredning skiller seg noe mot rommet i gran. Blant annet inkluderes ikke raster, gulvbelegg og ovnsbeskyttelse på bildet, en enklere ovnsbeskyttelse for montering på nedre benken inkluderes. 

Manualer og tegninger