Badsturom – 100 x 120 i Osp

ArtikkelNR:1101201
Osp, 1650 Watt.
Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
32 769,- 27 854,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 2 961,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Utsolgt
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Smidig og lett montert badstuerom med infrarød stråling. Infrabadstuen har verken ved-fyrt eller strømdrevet badstuovn, men gir i stedet en behagelig og deilig varme fra veggenes innebygde panel. Den infrarøde strålingen påvirker ikke det omgivende miljøet, noe som gjør at badstuerommet går å installere i hus så vel som leilighet. Det eneste som kreves er strømtilkobling.

Panelet og badstubenkene er laget i osp; et tradisjonelt badstumateriale som holdes svalt og behagelig i høye temperaturer. Det gir også rommet en lys tone som skaper romslighet og gjør at rommet oppleves større. De infrarøde elementene er 4 til antallet og gir en totaleffekt av 1650W. Den vakre bronsefargede døren som er laget av sikkerhetsglass er inkludert i pakken. Nå er det enkelt å nyte av badstubad i hjemmet!

Manualer og tegninger

Spesifikasjoner

Informasjon
- Veggseksjoner med yttermål: 120 x 100 x 197 cm
- Treslag: Osp
- Effekt: 1650 Watt