Flere produktbilder

Badstupakke Ved

ArtikkelNR:Vedpaket-bastu-2018

Komplett badstupakke for vedfyrt badstue som passer til alle våre badstuhytter. Steiner, badstubenker, røykrør og ovn er inkludert.

Prata med våra säljare direkt!
Ring oss (Vardagar 9 - 12 | 13 - 17)
0200 - 120 310
16,900,-
Inkludert moms
Lagerstatus: Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbeidsdager
Be om anbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Komplett badstupakke for vedfyrt badstue som passer til alle våre badstuhytter. Steiner, badstubenker, rør og ovn er inkludert.  

All ære til elektriske ovner, men få ting kan egentlig veies opp mot hva man får ut av en vedfyrt badstue. Først og fremst kan det ikke nektes for at sprakingen fra ilden skaper en uslåelig koselig og beroligende stemning. For det andre lukter få ting like godt som røyken fra brennende bjørkved. Alt dette i kombinasjon med en vakker utsikt og omfavnende varme, gjør at en vedfyrt badstue er nærmest umulig å slå. Badstuovnen i denne pakken har dessuten en en luke i glass, noe som gjør at man kan se ilden. 

Å ordne med veden og varme opp badstuen med vedfyring tar litt lengre tid enn med en elektrisk ovn. Å gjøre det der lille ekstra, og å vente litt lenger, gjør dog opplevelsen ennå bedre.

Badstupakken leveres komplett med alle materialer du trenger, og passer til samtlige av våre badstumodeller. Badstusteiner, som på en smidig og effektiv måte jevner ut og kapsler inn varmen, følger også med i leveransen.

Les mer i vår guide om montering av badstuaggregat og skorstein!