Badstuovn Narvi Slim – 9 kW

ArtikkelNR:162948
Effekt 9 kW. Romstørrelse: 8 – 14 m3

Sort, smal badstuovn på 9 kW med et steinmagasin for 30 kg stein.

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
12 309,- 10 463,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 1 149,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Utsolgt
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

I dag finnes det flere ulike badstuovner man kan velge mellom. Er du ute etter noe moderne og smidig som enkelt kan tilpasses etter hvordan du selv vil at badstuen din skal se ut, så er badstueovnen Narvi Slim noe for deg. Med sitt moderne og smale design er det både stilfullt og enkelt å plassere, samtidig som den finnes tilgjengelig både i matt svart og i perlegrått. Det går like bra å plassere det som en fristående ovn som det går å montere det inn i badstuedelen. Til tross for sin relativt nette størrelse gjør bredden på ovnen at varmen spres jevnt ut i hele badstuen. Størrelsen gjør også at ovnen går å plassere i mindre badstue rom.

For å gjøre badstueovnen så smidig og brukervennlig som mulig leveres det komplett, sammen med et separat kontrollpanel som gjør det enkelt å styre den. Bortsett fra kontrollpanelet er det også inkludert festeplater og festeskruer, temperaturgiver, en styrenhet og også installasjons- og bruksanvisning for ovnen. 

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
- Effekt: 9 kW
- Anb. m3 (isolert plass): 8 - 14 m3
- Badstuens høyde minimum: 1900 mm
- Stenmagasin: 30 kg
- Vekt uten sten: 17 kg
- Ytre mål B x D x H: 600 x 240 x 700 mm
- 400 V 3 N~ kabler: 5 x 2 mm2
- Sikring A: 3 x 16 A