Flere produktbilder

Badstuovn Kota Saana – Rustikk, elektrisk badstuovn 9kW

Flere produktbilder
Bilder fra kunder
ArtikkelNR:903005

Rustikk ovn til badstuen på 9 kW med stort steinmagasin på 80 kg, og et varmeelement med uvanlig stor diameter som forlenger levetiden samt reduserer overoppheting.

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
6 709,- 5 703,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 654,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Utsolgt
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Er du på utkikk etter en sjarmerende og rustikk, men fortsatt moderne ovn til badstuen din? Da er denne ovnen for deg. Gjennom de tydelige og synlige badstusteinene i steinmagasinet skaper ovnen en rustikk stemning, og gjennom dens moderne teknikk og design er den fortsatt moderne. Den uvanlig store diameteren på varmeelementet i ovnen gjør at livslengden forlenges, og at risikoen for overoppheting minkes nevneverdig. Med hjelp av badstuens elektroniske termostat og separate styringspanel kan du enkelt regulere temperaturen til ønsket nivå, og holde den jevn under den tiden du er i badstuen.

Ved å kjøpe denne ovnen får du ikke bare en stilig, sjarmerende og virkningsfull ovn, men du slipper også å kjøpe og transportere ved. Noe du hadde måtte gjøre med en vedfyrt ovn. Gjennom å gjøre oppvarmingen og vedlikeholdet så enkelt som mulig, får du mer tid til overs til å bruke badstuen til det den faktisk er tenkt til,  slappe av og nyte utsikten.

Observer at badstuen ikke er inkludert i leveransen.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
- Kraft: 9 kW
- Rec. m3 (isolert rom): 8 - 14 m3
- Badstu høyde min: 1900 mm
- Stonemagasin: 80 kg
- Utenfor dimensjoner B x D x H: 320 x 290 x 920 mm
- 400 V 3 N ~ kabler: 5 x 2,5 mm2
- Sikring A: 3 x 16