Polhus presenterer

Nyhet på Polhus

Oscar - helt komplett badstuhytte klar for å brukes i løpet av noen timer.

Etter mange timer ved tegnebordet – der ingen kompromisser er blitt gjort, verken når det kommer til materiale eller design – vil vi gi dere en første titt på vårt seneste prosjekt. Det har vært mange runder, der vi har tegnet på nytt, valgt bort og lagt til elementer for å kunne tilby et produkt der vår omsorg kjennes i hver enkelt detalj. Vi har rett og slett snudd på alle badstusteiner. Det gjør at vi med stor stolthet kan presentere en første sniktitt på den ferdigbyggde badstuhytten Oscar.

Høy kvalitet

Ferdigbygget badstuhytte

Leveres helt komplett

Lanseringstilbud for Oscar

Vi vil feire lanseringen sammen med dere – derfor tilbyr vi nå badstuhytten Oscar til en utrolig bra pris, kun 89 990,- ( Ord Pris 119 990,- )

Fyll i navn og e-post for å ta del av lanseringstilbudet. Førstemann til mølla!


Lanseringskampanjen gjelder frem til søndag 20/1. Registrer deg for å få tilgang.

Oscar, en ferdigbygget badstuhytte

Badstubad er dypt forankret i nordisk tradisjon. Vi har utformet en komplett badstuhytte som tar vare på og samtidig forgyller en klassisk skandinavisk ritual. Etter jobb eller skogsturen kan du åpne badstudøren og stenge kulden ute. Kryp opp på de silkeglatte benkene i osp – la dampen og den kompakte varmen omfavne deg. Nyt av utsikten gjennom de tre ekspansive vinduene der grensen mellom ute og inne viskes ut. Du kommer snart til å se at det bevisste designvalget forsterker følelsen av badstuens kompakte og svette varme. Når varmen blir for høy springer du ut i det fri og avkjøler deg. Kanskje i en speilblank sjø i skumringen, i en snøhaug eller fra bryggen, du bestemmer. Uansett plassering, kommer den til å skape mange nye minner og avslappende stunder sammen med familie og venner.

Essensielt for badstu-kulturen er kald drikke og mat. Hvorfor ikke gjøre stunden ekstra spesiell med finsk badstupølse som du lager enkelt i folie på glødende varme steiner. Det er bare å skive opp og dele ut – i all sin enkelhet kommer det til å smake nydelig. Drikken oppbevarer du i en isbøtte utenfor. Enkelt for den tørste å hente og samtidig passe på å avkjøle seg i den svale utendørs luften. Det er noe spesielt å henge ut i badstuens varme, som at samtalen blir mer naturlig og avslappende. Nyt sammen med dine nærmeste og la tid og rom forsvinne.

En komplett badstuhytte som ikke krever montering

Bortsett fra å skape vår versjon av en tradisjonell badstue, ville vi gjøre den helt komplett – klar til bruk i løpet av få timer. Alt som var mulig skulle være ferdig montert og klart ved levering. Hytten skal være minimalistisk og samtidig utstråle eksklusivitet – både når det gjelder interiør og eksteriør. Noe vi virkelig har tatt feste på ved utformingen. Alle detaljer skal oppleves som gjennomtenkte, som for eksempel den vakre lyssettingen langs ryggstøtten, benkens tette sammensetning og den høykvalitative ovnen fra Harvia. Til hytten velger du enten å ha vedfyrt ovn eller elektrisk ovn. Uansett hva du velger er alt du trenger inkludert.

Oscar er en formstabil badstuhytte som leveres ferdig, der det eneste som trengs å gjøres er å sette sammen skorsteinen. Et perfekt valg for deg som drømmer om en egen badstue på tomten!