Badstuepanel og lister

Det er ingen bilder eller gardiner i badstuen. Veggene er mer fremtredende enn i alle andre rom, så velg badstuepanel som passer badstuen og gir rommet det utseende du ønsker. Polhus selger badstuepanel av både asp og or, som passer like godt på veggene som i taket. Vi selger også matchende lister og foring. Her finner du firkantede lister, hjørnelister for både ytter- og innerhjørne, taklister og forskjellige typer fôr for vinduer og dører.

Det er mye å tenke på når man skal kjøpe badstuepanel. Man skal velge en tresort som passer til både rommet og lommeboka. Badstuepanel av asp er litt lysere enn or, noe som kan passe i en mørkere eller mindre badstue. Man kan jo alltids gå etter prisen og kjøpe billig badstuepanel, men en badstue er ofte ganske liten og den største kostnaden er badstueovnen. Man kan med andre ord utgå ifra hva man liker, og kjøpe dette. Den prosentuelle prisforskjellen på den totale summen blir ikke uansett ikke så stor.

Man kan ramme inn rommet med lister og gi det et helt annet utseende. Vindusforinger, taklister og hjørnelister kan både passe til innredningen og kontrastere mot vegger og tak. Her bruker man mye mindre treverk enn på foret, så man kan koste på seg litt ekstra dersom man ønsker det.

Selv det enkle fungerer. Tre er et uttrykksfullt og levende materiale. Det trenger ikke å fremheves med farger og profiler. Et enkelt skyggeskråpanel på veggene duger godt og lenge. Man kan jo også gi badstuen et personlig preg med hjelp av innredningsdetaljer som øser og termometre.

Les mer
FILTRER ETTER KATEGORI