Badstuedører

Dører gir lys til badstuen, som ofte er et ganske trangt og lite rom.

En badstuedør går alltid utover, ettersom at døren ut fra badstuen alltid må kunne åpnes. Av samme grunn, kan den heller aldri låses. Man kan ikke risikere at døren setter seg fast, samtidig som at det er viktig at den ligger helt tett inntil karmen slik at varmen ikke forsvinner ut. Dette gjør badstuedøren til et grundig presisjonsarbeid.

Det er også viktig at døren isolerer og bevarer varmen inne i badstuen, selv når den er lukket. Vi har både dører av tre, glass og tredører med en eller flere glassruter. Det er jo smak og behag som avgjør hvor lyst man vil ha det i badstuen. Har man en vedfyrt badstueovn med glassrute som viser flammene, har man kanskje ikke behov for så mye lys i rommet. Man vil kanskje ha høy hyggefaktor med flammene i sentrum.

Det er ingen restriksjoner på hvordan badstuevinduene bør se ut. Du vil kanskje ikke ha badstuevindu i det hele tatt? Det blir kanskje tilstrekkelig med lys med en glassdør på en liten badstue, uansett. Alle vinduene våre har trekarm og herdet glass, men der stopper likhetene. De kommer i forskjellige størrelser: Små ruter som man kan sette i overkant på badstuen, avlange vinduer og store panoramavinduer for veggen med den aller beste utsikten.

Vinduene finnes i forskjellige farger, akkurat som glassdørene. Du får badstuevindu i helt transparent glass, men også forskjellige sotede vinduer som slipper inn et mer dempet lys.

Les mer
FILTRER ETTER KATEGORI
Sortering: NavnPrisPopularitetDato