Badstubenker

Ettersom man vanligvis sitter i badstuen er badstubenken, altså den benken man sitter på, svært viktig for opplevelsen av badstuen. Den skal plasseres i passelig høyde, med riktig dybde, etc. Det er like mange meninger om badstubenker som det er badstuebyggere, så her er det skjønn som gjelder. Badstuen har vanligvis en ganske begrenset overflate, så her gjelder det å gjøre det beste og meste ut av rommet.

Benkene våre er av asp og or. Dette er to tresorter med lave varmeledende egenskaper, og gir derfor en sval følelse når du sitter eller lener ryggen mot benken. Eller å gå på, for den saks skyld. De er med andre ord perfekte som gulvplanken i badstuen, og en mye billigere og enklere løsning enn å legge fliser på badstuegulvet sitt.

Badstuenkene er kvistfrie, selv om det er en viktig ingrediens for den perfekte følelsen. De er også enkle å holde rene og relativt aldersbestandige. Polhus selger både standardbenker og spesialbenker som kan sages til, og som passer til alle badstuer uansett størrelse. Noen benker har planker som går på langs, alle har benker som går på tvers. Det er et spørsmål om smak og behag, og begge variantene fungerer. Vi har også separate paller som gjør innredningen mer fleksibel. Uansett om du skal innrede en helt ny badstue eller oppdatere innredningen i en allerede eksisterende badstue, har vi det du trenger.

Siden benkene havner i synsfeltet, utgjør de også mye for utseende til badstuen. Vær derfor nøye når du velger mellom ulike modeller, og mellom den lyse aspen og den mer rødlige oren.

Les mer
FILTRER ETTER KATEGORI